پایگاه خبری کتابخانه الکترونیکی پیام نور (pnueb) : بنابر آنچه که در تقویم آموزشی سال تحصیلی 94-93 دانشگاه پیام نور آمده است زمان دومین فرصت انتخاب واحد و ثبت نمره معرفی به استاد در نیمسال دوم 94-93 پیام نور از 21 اردیبهشت ماه لغایت 30 اردیبهشت ماه 1394 می باشد.
در پیام نور دانشجویان کارشناسی که تنها با یک یا دو عنوان درس نظری فارغ التحصیل می شوند می توانند آن دروس را معرفی به استاد بگیرند.
و دانشجویان کارشناسی ارشد نیز که شیوه آموزش محور در صورتی که تنها یک درس نظری باقی مانده داشته باشند می توانند آن درس را نیز به صورت معرفی به استاد اخذ کنند.
نکته مهم : در معرفی به استاد دانشگاه پیام نور تعداد واحد مهم نیست فقط همان یک یا دو عنوان درسی نظری باقی مانده باشد و سایر دروس را گذرانده باشد.
لازم به ذکر است اگر چه زمان انتخاب و ثبت نمره معرفی به استاد در تقویم آموزشی ذکر شده است ولی نحوه برگزاری معرفی به استاد به مراکز تفویض اختیار شده است به این معنی که مرکز می تواند خود تاریخ امتحان معرفی به استاد را تعیین کند !
همچنین به مراکز و واحدهایی که نسبت به ثبت نمره دانشجویان دچار مشکل هستند متذکر میشویم که می توانند از قسمت ثبت و اصلاح نمره در سیستم گلستان نسبت به انتخاب درس توسط خود کارشناس و ثبت نمره معرفی به استاد دانشجو اقدام کنند.
توجه: تاریخ فارغ التحصیلی دانشجو تاریخ ثبت آخرین نمره در سیستم گلستان است .!